Algemene voorwaarden en privacy statement

Copyright
Gezien de vele tijd en inspanning die het kost om fotokaarten en andere fotoartikelen te ontwerpen, is het niet toegestaan de ontwerpen na te maken. Ook het verveelvoudigen door fotokopieën of anderszins zijn niet toegestaan.

Heeft u het idee dat één van de gebruikte foto's in de fotokaarten of fotoartikelen uw eigendom is en wilt u niet dat deze gebruikt wordt, dan kunt u dit doorgeven middels een mail aan info@luxefotokaarten.nl. We doen alles voor goede doelen, dus het belangeloos verstrekken van foto's wordt op prijs gesteld.

Prijzen, maten, kleuren
De prijzen zijn zoals opgegeven op de website onder Productinformatie. Ook zijn hier de afmetingen vermeld. De afmetingen en kleuren kunnen enigszins afwijken van hoe deze op de site worden afgebeeld, wij hebben hier geen invloed op.

Indien u een bestelling heeft voor uw eigen goede doel, ontvangt u hiervoor van ons een kortingscode. De korting zal direct verrekend worden op de site.

Leveringsvoorwaarden
De bestelde producten worden verzonden met PostNL, DHL of Sandd. Heeft u uw bestelling niet binnen een week in huis, laat het ons even weten via info@luxefotokaarten.nl. We zullen dan ons best doen de bestelling te achterhalen.
Indien u heeft aangegeven uw bestelling op te halen, dan zullen we per mail contact met u opnemen wanneer dit het beste uit komt.

Betaalwijze
Het totaalbedrag wat is vermeld in de factuur zal worden afgeschreven door middel van iDeal, hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Als anders wordt overeengekomen zal het bedrag moeten worden overgemaakt op IBAN NL85RABO0118501194 t.n.v. Luxe Fotokaarten of contant worden voldaan.

Nieuwsbrief
Bij het registreren op onze website kunt u aangeven of u in de toekomst onze nieuwsbrief wilt ontvangen. Als u zich wilt afmelden voor de nieuwsbrief dan kunt u zich in uw account weer afmelden.

Bedenktijd
Wettelijk geldt er een bedenktijd van 14 dagen, na ontvangst van de producten. Dit geldt dus ook bij ons. Bent u niet tevreden over het bestelde product dan dient u dit ons eerst te melden door ons een mail te sturen (info@luxefotokaarten.nl) of te bellen. De producten kunt u alleen terugsturen als deze nog in de staat verkeren, waarop ze door ons worden verzonden. Mocht het retourneren kosten met zich meebrengen, dan zijn deze voor rekening van u als klant.

Privacy statement
Ook wij willen graag voldoen aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Zo zullen we uw adresgegevens gebruiken voor het verzenden van uw bestelling, uw contactgegevens om u op de hoogte te houden over de bestelling of eventueel een vraag aan u te stellen. Mocht u zich hebben aangemeld voor de nieuwsbrief, dan geeft u daarmee toestemming om meerdere keren per jaar een nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie zie onder kopje 'nieuwsbrief'.

KvK- en BTW gegevens
Luxe Fotokaarten is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 84842199. Het BTW-nummer is NL004026063B50.